hfbg

de complete software suite voor financieel dienstverleners

okt ‘22 - nu

Eind 2022 zijn we als intern designteam een traject gestart om de Holland Financial Business Group, HFBG, een complete nieuwe look & feel te geven. Na een fusie van meerdere softwarebedrijven is besloten om de verschillende softwarepakketten onder één naam aan te bieden. Vanuit de nieuwe visie ‘De complete software suite voor financieel dienstverleners’ is het volgende concept ontstaan.

HFBG logo
HFBG mokken
HFBG auto
HFBG website
HFBG icons
HFBG shirt

Verschillende softwarepakketten bij elkaar ‘onder één dak’. De wens vanuit de stakeholders was om het bedrijf een moderne en innovatieve uitstraling te geven. Dit is bereikt door gebruik te maken van frisse, heldere kleuren, die worden geassocieerd met software.

Het idee van de complete software suite wordt gecreëerd door de onderliggende softwarepakketten van HFBG te rebranden naar een uniforme uitstraling met nieuwe logo’s.

Het logo van HFBG is opgebouwd uit de twee belangrijkste elementen van HFBG, software en de hypotheekmarkt. Door deze samen te voegen ontstaat een logo wat alle software onder het dak van HFBG samenbrengt.

In februari 2023 is dit project nog niet afgerond.

branding

logo design

neem gerust contact op!